Yahoon Nuket-listan syntymäpäiväswap:

Listalla on nyt maaliskuussa oikein rypäs syntymäpäiviä. Syntymäpäivävaihdon ensimmäisenä paketit sai 14.3. Johanna .

Minä lähetin mm. hartiahuivin, suklaa ja vadelmaleivoksia, helmikaulakorun sekä pimeässä heijastavan sydämen. Unikkokassin keksin viime helkellä mukaan, kun katsoin Johannan saamia muita lahjoja. Idean hartiahuiviin sain Jennalta, kiitos!

449049.jpg

Pääsiäispupu pääsi koristamaan keväistä pakettia, jonka 'paperi' on organzaa. Toivottavasti Johanna keksii jotain kiva omaan nukkekotiin tuosta kankaasta ja pakettinauhasta.

449048.jpg

 

Seuraava Nuket-listan syntymäpäiväsankari oli Pia 15.3. Pian paketin sisältö oli lähes samanlainen kuin Johannalle lähettämäni. Kuvaakaan en näköjään koko sisällöstä ottanut.

Suklaa- ja vadelmaleivokset matkasivat omassa rasiassaan päivänsankarille.

452147.jpg

Ja tälläinen oli paketin ulkoasu kortteineen:

452148.jpg

Tean synttärit oli 19.3. Tealle lähti minulta tälläiset synttärilahjat. Kuten edelliset organzapaketti oli kääritty vihreällä nauhalla johon olin kiinnittänyt pääsiäispupun.

498224.jpg

498225.jpg

Maaritin syntymäpäivät olivat 23.3. ja lahjat ovat tässä:

498220.jpg 

 

Heidi vietti synttäreitä 25.3. ja Heidin paketin sisältö näkyy kuvassa, taisi pakettikääreessä olla myös pääsiäispupukin:

498219.jpg

Helin synttärit oli 3.5. Vappu meinasi vähän sekoittaa aikatauluja, mutta onneksi lahjalähetys kerkesi Helille ajoissa. Pakettiin pakkasin isomman ja pienemmän prinsessan, Hannan opeilla huovuttamani koiran ja palan huonekalukangasta sekä tietysti pari suklaapalaa. Paketointiin käytin organzapalaa ja kangasnauhaa kuten edellisissäkin.  

Koira prinsessojen kanssa:

563902.jpg

Lisäksi materiaalit ja pakkaustarvikkeet.

563903.jpg

Tein paketista mielestäni oikein nätin ja otin kuvankin, mutta paketti pitikin purkaa - siitä tuli koko ajan yli 3 sentin paksuinen. Ja niin sitä piti purkaa monta kertaa ja ulkonäkö vähän kärsi.Tässä kuva ensimmäisen paketoinnin jälkeen.

563905.jpg

 

Saanan synttärit olivat kesäkuun yhdeksäs. Koska Saanalla on nalletalo, laiton nallepainoitteisis lahjoja. Punaisia nalleja, vaaleanpunaisia nalleja, hopeanalleja, ruskeita nalleja. Nalletalo sai uuden torkkupeitteen ja pöytäliinan sekä tuleva lelukauppa leluja. Lisäksi paketissa oli maljakko ruusuineen.

667727.jpg