Aika kiirettä vaan on, toivottavasti ei koko kesä mene tälläisellä vauhdilla. Pitäsi keretä jätskistäkin nautiskella ...

Kävin pienellä 'kuntolomalla'. kuntoremonttisysteemin seurantaviikonloppu Saarijärven Summassaaressa oli hieno. Kelit suosivat ja paikka on kaunis. Hotelli tietysti on vähän vanhanaikainen, mutta eipä se paljon menoa haitannut. Palvelu ja ruoka oli hyvää. Kuntoa eivät tosin saaneet mitatuksi sille tasolle kun olisin halunnut. :-)

Pari päivää vietin myös mökillä. Olen jo 10 vuoden ajan yrittänyt saada mummon narsisseja kukkimaan, mutta ei. Viime vuonna kukkia oli 4, tänä vuonna vain kaksi. Ja niitä sipuleita on siellä maassa toista kymmentä. Serkun vaimolla kukat kukoistavat minne vaan hän niitä siirtää. Onneksi ruskoliljoja näyttäisi tulevan runsaasti. Nekin ovat mummon peruja 40-luvulta. Juu ja Liisalta saadut akileijan siemenet on kylvetty suurin toivein mummon kukkien seuraksi.

Jatkossa markkinatavaroiden tekoLahden Miniatyyrimarkkinoille vie aikaa ja pientä lomamatkaakin on suunnitelmissa eli postauksia ei kovin tiheään tule.

Niin ja täällä on arvontaa tarjolla ...

Hyvää Kesän alkua kaikille lukijoille!