11.12. Sirpalta enkelikassi ja lahjapaketti, Johannalta ruusuasetelma ja pikku kulho sekä nk-piirin Heliltä mosaiikkipannanalunan. Tuulalta puumateriaaleja.

 

MInä laitoin Sirpalle hattuja ja Tuulalle keramiikkaa. Johannan pakettien sisällön paljastan sitten myöhemmin.

 

 12.12. Tuulalta pienen pieni tuoli, Sirpalta ruusu ja maljakko. Nk-piirin Kaijalta ristipistoin kirjailtu tyyny. Alisa-Inkerin nukkekodin kolmannesta paketista sain aterimia ja laatikoston niille.

  

 

Minä laitoin Tuulalle materiaaleja (http://miniminit.vuodatus.net/blog/3102793/12-15-joulukuuta/) . Sirpalle lähti ostotavaraa: muki ja pieni kannu (ei taaskaan kuvaa). Omat pakettini Kaisalle paljastan myöhemmin.

13.12. Sirpalta miekka, Tuulalta posliininen amme. Nk-piirin Maisalta sisustustarvikkeita, Piikolta matto.

 

 

Minä laitoin Sirpalle kelkan ja pienen keinuhevosen.

Tuulalle paketoin pienen lintuhäkin. (http://miniminit.vuodatus.net/blog/3102793/12-15-joulukuuta/) .

Piikolle paketoidut yllärit paljastuvat myös myöhemmin.

14.12. Sirpalta nauhoja, Tuulalta kaffepöydän varusteita. Saaralta herkkuja ja lumihiutalelasikupu, nk-piirin Marilta pari pientä tonttua.

 

 

 Minulta Sirpalle  , Tuulalle, Saaralle.

  

15.12. Sirpalta enkeleitä, Tuulalta erivärisiä pehmoisia ja ohkaisia nahkapaloja, Reetalta puu, nk-piirin Mireliltä sisustuskyltti.

  

 

Minä laitoin tänään Sirpalle kalamaljan (kuva on huono, kun en viitsinyt ottaa maljaa paketista pois), Tuulalle penkin  (kuva Finnaimon sivulta) , Reetalle virkatun liinan, pienen häkin ja avainnipun.