Sain perjantaina SAY:ltäni postia. Postin mukana oli varmistus SAY:ni henkilöllisyydestä, jonka olin siis arvannutkin. Minulla kävi tosi hyvä tuuri, kun SAY:ni oli Johanna, tämä viimeinen paketti oli myös yhtä hieno kun edelliset. Valtavasti uutta askartelumateriaalia, ihania papereita, kuvia ja kiiltokuvia sekä perhosnauhaa! KIITOS JOHANNA!

668231.jpg

Edellisessä postissa sain Johannalta Ystäväkirjan, johon hän oli pistänyt vinkkejä itsestään. Olin koko ajan ajatellut, että SAY:ni olisi eräs Johanna, mutta Lappeenrannasta (tälle on sitten taas ihan omat perusteet). Siispä selasin kaikki Suosikeissani olevat Johanna-blogit, ja sieltähän löytyi sellainen, josta löytyi sama syntymäpäivä kuin minkä SAY:ni oli kertonut. Pari muutakin vihjettä oli niin lähellä, että olin lähes varma edellisen lähetyksen jälkeen SAY:ni henkilöllisyydestä. Ja osuihan se kohdalleen.

Omalle SAY:lleni pistin myös viime viikolla kirjeen. Vielä ei ole ollut blogissa raporttia, että se olisi tullut perille. Tämä lähetys ei ollut vielä viimeinen, ensi lähetyksessä sitten vasta paljastan itseni.