Olen mukana antoisassa Salainen neuleystävä 2006 -ringissä.

Oma ystäväni on muistanut minua jo kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla olen saanut tosi hienot kirjeet.

Pari viikkoa (1.8.2006) sitten saamassani ensimmäisessä kirjeessä sain orvokkikortin ja jääkaappimagneettiperhosia. Ja perhoset sopivat täydellisesti keittiön verhojen väriin!

154125.jpg

Toinen kirje tuli tänään (16.8.2006) ja sisälsi itse tehdyn pesukintaan ja suihkusauppuan. Kääreenä oli suloista nallepaperia ja kauniissa maisemakortissa oli vielä ihana nalletarra 'postimerkkinä'! On tainnut salainen ystävä käydä täällä blogissa vakoilemassa :-)

154126.jpg

Odotan jännityksellä seuraavaa lähetystä!

Seuraava lähetys tuli 25.8.2006. Sny 'tunnusti' käyneensä valoilumatkalla täällä blogissa ja niinpä sain lisää kisuja. Kiitos kovasti kisuvihkosesta! Lisäksi paketissa oli kiva kirja, kylä omalla nimellä ja servettitekniikalla tehty kauppakassi. Kassi on kyllä niin hieno, etten ole sitä raaskinut käyttää.

226722.jpg

Neljäs lähetys (12.9.) jatkoi samaa linjaa kuin edelliset: kivoja yllätyksiä. Pieni hempeän keltainen kirjekuori, jossa oli ihana nalle-kissa-tarra:

226717.jpg 

Sisältökin oli mahtava - tälläiselle kissafanille: rintaneula ja kissakortti. Kortissa oleva kissa on juuri samannäköinen, kun viimeisin oma kissani oli (miehen allergian vuoksi meillä ei enää ole eläviä kissoja).

226719.jpg

Tulin oikein iloiseksi, kun kävin näitä saamiani lahjoja läpi! Olen saanut oikein osuvia muistamisia omalta ystävältäni.

Ja juuri kun olin saanut edelliset lahjat tänne raportoitua, tuli uusi paketti! Posti toimii muuten täällä meilläpäin tosi hienosta, ei ole mitään valittamista, päinvastoin. Ystäväni oli antanut paketin postin kuljetettavaksi 19.10. klo 15.29. Perjantai-iltapäivänä 20.10. klo 13.50 meillä soi ovikello, avasin ja oven takana oli postipoika. Ojensi minulle paketin ja pyysi anteeksi, että tämä tulee myöhässä (!). Kun päiväposti oli siis tullut jo klo 12. Ajattelikohan postipoika, että tässä varmaan on niiiiiin tärkeä lähetys, että pakko viedä viikonlopuksi perille.

Lähetys kyllä piristi entisestään: villalankaa vaikkapa huovutukseen ja neulonnan 'apuvälineitä'. Katsokaa kuvista miten hienoja juttuja! Mulla on itsellä ennestään vain yksi apupuikko ja pahvinen puikkomittari, joka sekin on jossain erittäin hyvässä tallessa, kun en sitä löydä. Kiitos SNY!

229505.jpg

229502.jpg