Kolmen naisen seurueella shoppailimme Forssan markkinoilla. Kilometrejä kertyi auton mittariin, mutta eipä haitannut, kun seura oli hyvää ja saimme tehtyä kivoja ostoksia.

Marian ja Esan tomerat pojat möivät pikkutavarapusseja, joissa oli mm. pupu, Pikku Myy, helmiä, kuppeja, ... Minä kyselin tyhmiä ja pojat vastailivat asiallisesti, kuten hyvän kauppamiehen kuuluukin.Legot onJohannalta - näitä oli niinkuin pakko ostaa.Mattapintainen lasisen maljakon ostin Piian pöydästä pienen pienet pyykkipojat Mirka Saloselta (kuvan vas. laidassa). Sakset taasen on ostos Nukkekoti- ja Lelun pöydästä.

Marialta ostin pienen suloisen kehdon ja leikkuulaudan, pokkarit ovat kaupan päällisiä.  

Valloittava baskeri on Villa Viserryksestä, Aaltomaljakko Titalta ja olisko matot olleet  Anne Hirvikorvelta (?, korjatkaa jos tiedätte paremmin)

Listoja Nukkekoti- ja Lelusta kangas Tuija Halmela-Papuselta.

Uusi kitti Katilta. Entisetkin on kyllä tekemättä, mutta ainahan näitä pitää olla kaapeissa - rojekteja. Pienet kiiltokuvat matkan varrelta ABC:ltä

Kankaisen ihanassa kangaskaupassa oli pää ihan pyörällä. Hankintoja oli tehtävä, oli ihan pakko. Palvelu oli hyvää ja hinnat kohdallaan.

 

Tämä löytö kruunasi muutenkin jo niin ihanan kauppareissun.

Edit 5.8.2010: Laitan nyt tähän vielä yhden 'hankinnan'. Ostin Nukkekotiyhdistyksen pöydästä 2 euron arvan toivoen tietysti voittoa. Arpani voittikin, mutta palkinto oli aika surkea: superpallo ja tikkari. Yritin vaihtaa tikkaria toiseen superpalloon, niin kaverini pojat olisivat saaneet molemmat omat pallot, vaan eipä onnistunut. Olisi ollut voitosta edes jollekin iloa. Itse en tästä palkinnosta kovin paljoa ilahtunut :-(