Langankierteen järkkäämä veskafestivaali olikin aika haasteellinen juttu. Mulla oli ideoita aika paljon, mutta toteutusapua ei meinannut löytyä mistään. Aika vähän kun olen ommellut viime aikoina, niin olisi pitänyt jonkunlaista ohjetta ainakin tukena olla. Ensimmäinen idean toteutus menikin sitten pieleen ja samantien roskiin. Tämä toinen, joka lähti Sirpalle, onnistuikin jo hyvin. Vaihdoin ideaa ja materiaalia. Vuorin olen laukkuun ommellut viimeksi 30 vuotta sitten, että tulihan siihäkin vähän 'kertausta'. Ja kuten Sirpakin sähköpostissa sanoi: 'samettikankaan värit ovat ihanat!'

Laukun sisälle löysin myös laukku-aiheisen avaimen perän; se oli ihan pakko ostaa ja laittaa mukaan:

94260.jpg 94259.jpg 94261.jpg

Mutta tosi kiva kun joku potkii tekemään näitä käsitöitä. Siksi nämä vaihdot ovat myös kivoja. Ei sitä itse tulisi mieleen ompelut. Antaisi vaan olla ja ostaisi kaupasta.

Oma vaihturini oli kissalaukku kutulta. Galleriasivulla kuva kisulaukusta.

 Kissaihmiselle juuri sopiva ja värikin osui kohdalleen. Kirjeen avattuani olo oli kuin lottovoittajalla! Eikä ihmettele mieskään enää yhtään näitä vaihtoja, kun tälläistä tavaraa postiluukusta putoilee. :-) En ole raaskinut ottaa laukkua vielä käyttöön, mutta kissatuttavani varmasti kadehtivat sitä.