Ihan ensimmäisenä kuva näistä pikkuruisista nukeista, jotka kotiutuivat Mikkelin kirppikseltä meille eilen. Ihania, eikö vaan!

2026142.jpg

Vaihtoja on ollut: Yahoon Minit-listalla sain Kodin tekstiilit -vaihdossa Kettuemolta vaaleanpunaisen essun ja patalaput, Sirkalta ruudulliset tabletit ja Katjalta Hardanger-kirjotun liinan. Emolahjoina tuli mm. kankaita sekä Sirkalta valtavan ihanan söpö hyasintti (minun lempijoulukukka) ja virkattu liina. Liina tosin sopii aika mainiosta Blue Box -nukkikseen matoksi :-) Kiitos vaihdosta!

2026181.jpg

Minä virkkasin vaihtoon matot.

2026168.jpg

Yahoon Nuket-listalla vaihdettiin aiheella Harrastukset. Niinalta tuli huovutustarvikkeet, Kirsiltä taiteilijatarvikkeet ja Saanalta paperinukkepaketti. Tavarat oikealla ovat lahjuksia emolle. 2026178.jpg

Minä tein vaihtoon kaavat nukkekodin nukkekodin nukkekotiin ja laitoin mukaan viimeisimmän Päijät-Hämeen kerhon nukkislehden. Kyllähän nukkekodissakin harrastetaan nukkekoteja!

2026173.jpg

Nkpiiri vaihtoi herkkuja. Aika paljon oli suklaata joukossa, mutta mahtui joita suolaisiakin herkkuihin. Sannalta suklaaleivos ja mansikkakastiketta, Jennalta jäätelöannos ja kaksi suklaalevyä - toinen jo valmiiksi avattu, ettei mene turhaa aikaa siihenkään. Seikulta tuli Lappeenrannan erikoisherkku Vety, karjalanpiirakoita ja herkkuleipä sekä tikkari. Villa Lumliljassa oli leivottu sulkaakakkuja. Mari oli teh yt meetwurstivoileipiä ja Heli sydänleivoksia. Wiiksin paketista paljastui pari leivosta (yksi kerros on ihan selvästi suklaata), paprikoita, sipulisiivu, apppeliinisiivu ja pari chilipippuria. Sipuli ei muuten ole raakana kovinkaan herkullista. Minä tein sulkaaleivoksia mutta myös rahkapullia. Kiitos herkkuvaihdosta! Nam.

2026145.jpg

2026143.jpg

Ainon ja Maijan kanssa taas tehtiin parivaihto. Minä tein Hota-pulvereista ja sokereita sekä pistin mukaan pikkuisen liinan. Kun sattuin juuri olemaan tehtynä tuollainen mummolamalli, niin mihinkäs se muualle olisikaan paremmin sopinut. Vaihturina sain aivan ihanan tuohikorin.