2061544.jpg

Tänään on synttärin juhlintaa: pakettien availua, musan kuuntelua, Hesarin lukemista, suklaakakkua, ...

2061546.jpg

Kiitos kaikista lahjoista!

2061388.jpg 

Anutiinan paketin sisältö näytti tältä: Suloinen herätyskello, laattatarraa, Hello Kitty -silityskuvia ja nauhaa. Kiitos!

2062568.jpg

Katjalta sain lastenhuoneeseen kaikenlaista kivaa: vetolelu, palikat, pikkuiset kilpa-autot (vetolelun takana), kukka-askarteluun valtavasti materiaalia, helmiä, merihenkistä kangasta, tapletit ja putkenpätkiä vaikkapa laseiksi ... Niin ja olihan tuossa kala ruokapöytään ja pääsiäiskoriste. Kiitos Katja!

2062570.jpg

Kettuemo oli paketoinut synttäripakettiin helminauhoja kaksin kappalein, pyyheliinoja, rasian ja puteleita. Lisäksi oli omiin askarteluihin nappeja, helmiä ja joulutähtiaineiksia. Kiitos lahjasta!

2062571.jpg

Kirsin paketissa oli tuulahdus kesästä. Kiva! Sarah Kay -tyylinen kesähattu, salaatteja ja kaalia sekä kauha. Vastapainoksi oli myös joulukoristeita ja jouluisia krasseja. Taustan sydänpaperi ja nauhat olivat myös paketissa. Kiitos Kirsi!

2062572.jpg

Laran keltaisesta kangaspaketista paljastui hieno kortti, puteleita (joista yksi hävisi jo jonnekin ...), pari hienoakin hienompaa laukkua, enkelinappi sekä helmiä ja daisy-lävistyksiä. Suuret kiitokset!

2062573.jpg

Maaritin kirjekuori oli painava. Ja olihan siellä tavaraakin. Kuinka ihmeessä Maarit oli ymmärtänyt laittaa mulle noita iiiiiiihania kisu-tuotteita: pari tyynyä ja kassi. :-). Näiden lisäksi oli veitsi- ja haarukkakoruja, sydänkoruja, tähtikoru, jossa luki 'just for you'. Paketissa oli myös puteleiksi sopivat helmet, pari korukalottia, kodintaulu ja tuikkukynttilä. Paketointiin oli käytetty taustalla olevaa kangasta ja edustalla olevaa helminauhaa. Tämä kaikki sai minut todella iloiseksi.  Tuikku palaa juuri nyt, kun kirjoittelen näitä juttuja. Maaritin paketissa oli myös tähti-ikkunakoriste, joka löysi toistaiseksi paikkansa ruusujen koristeena (ensimmäisessä kuvassa). Kiitos Maarit!

2062575.jpg

Mimikon paketissa oli kirjoja, lankoja ja virkkauksia: pari mattoa ja pari kaulahuivia. Värit on just-eikä- melkein minun värejä. Suuret kiitokset!

2062578.jpg 

Mirkan paketista löytyi kukka-askarteluheteitä, peili, hiivaleipää ja levy suklaata sekä 1:1-nameja. Kiitos Mirka!

2062581.jpg

Päiviltä sain taiteilijatarvikkeita, suloiset Tilda-purkit, pari pyöreää peiliä, kanjasta ja nauhoja. Tuo punainen pistinauha on todella ihana! Kiitos Päivi!

2062583.jpg

Susannan paketin sisältö oli keittiöaiheinen. Hieno leipälaatikko ja leipä sekä kolme keittokirjaa. Kääreenä oli tosi kapearaitaista ohutta kangasta.ja vihreää nauhaa. Kiitos Susanna!

2062585.jpg

Tiina-kaima oli askarrelut lahjaksi kaulaliinan, pannulapun, appelsiineja, kananmunia ja tietysti tämän valloittavan ihanan postilaatikon. Kiitos!

2062567.jpg

Tässä vaiheessa esittelen Arjan paketin sisällön. Uuninurkkaus onkin valmis näistä Arjan tekemistä tarvikkeista: pönttöuuni, halkokori ja harja-rikkalapiosetti. Eikä sopivampaa väriä näihin kalusteisiin olisi voinut valita. Pastelliliituja olen halunnut pitkään ja niitä oli osunut tähän pakettiin. Hajuvesipullopumput ovat olleet myös ostoslistalla :-D Valtavan suuret kiitokset Arja!

2063284.jpg

Olgalta sain piirakkavuokia, munkkeja ja leikkurikuvioita sekä pienen pienen pöydän, joka sopii mainiosti Blue Boxiin. Kiitos Olga!

2063282.jpg

Sirpan paketista kuoriutui mahtavan upea amppeli ruukkuineen sekä vyönsolkia, nahkoja ja kaunista pitsiä. Suuret kiitokset Sirpa!

2063286.jpg 

Ja sitten tuli tälläinen Kurjenpolvesta ... Virpille on jäänyt virkkausputki päälle ... UPEA ... kuva kertoo kaiken!! Kiitos Virpi!

2063290.jpg

Meerikan paketin sisältö haastaa minut tekemään kaikenlaista: nuken, puteleita, tuunausta, ... Nukella on onneksi valmiiksi kauniit kasvot ja kädet :-). Kiitos!!

2063289.jpg

Mairen paketissa oli monenlaista tapettia ja kangasta. Kiitos!

2063291.jpg

Minnan ulkoapäin pienessä paketissa oli ihan valtavasti tavaraa. Hyvä kun tämä tuli ajoissa, koska jos tämä olisi kasvanut korkoa niinkuin eräs paketti kesällä, niin mihin minä niiden kaikkien pikkuktavaroiden kanssa olisinkaan joutunut ... :-) Nämä kaikki on ihania, suklaatorttu varsinkin ja supersuosikki on torvea soittava enkeli. Vieraat tykkäsi Fairysta ja sifoneista. Kiitos Minna!

2063293.jpg

Myös Tippaliisan lähetys oli oikea runsauden sarvi. Pari (!) tilkkupeittoa, pari mattoa, nappeja, helminauhoja, kukkanauhaa, lankaenkeli ja keittiön ikkunalle päätynyt joulutonttu. Tilkkupeittoja alkaa kohta olla näyttelyksi asti. :-) Kiitos!!

Tässä tähän päivään mennessä tulleet paketit, tulossa on vielä monta ... eli ensi viikolla jatketaan pakettien availua. :-D

-------------------

Edit 18.11.: Hanna H:lta, Wooperilta, Marisalta, Amelta ja Tealta on paketit tulleet, kiitos! Kuvia niistä tulee tänne toivottavasti tänään. :-)