Tänä viikonloppuna oli Pieksämäen Seutuopiston huovutuskurssi sekä Kuopion nukkekotikerhon tapaaminen. En halunnut olla kummastakaan pois, joten lauantai oli pikkaisen kiireinen. Läksin aamulla kotoa 9.30 ja olin takaisin väsyneenä, mutta onnellisena 20.30.

Huovutuskurssilla oli kivaa ja tapasin taas uusia kädentaitajia (mm. yhden mahdollisen nukkekotikurssilaisen ensi vuodeksi!). Ensimmäisen tekemäni märkähuovutustyön vein Tuulalle nukkekotikerhoon. Tänään huovutin myös lahjoja, joten niistä sitten joskus ... Tämä alkaa olla nyt sitä aikaa, ettei voi esitellä kaikkea, kun tekeleet menevät lahjoiksi.

Ja nukkiskerhossa oli tietysti hauskaa myös. Kiitos Tuulalle emännöinnistä ja muille mukavasta seurasta! Teimme astioita. Minä otin käyttöön pari vuotta säilömäni itsestään kovettuvan terrakotan värisen darwi-muovailumassan. Massaa olikin yllättävän hankala käsitellä ja aikamoisia röttösiä noista kipoista tuli :-) Mutta niissä on kyllä sisällä ihan ehtaa tavaraa torin myyntipöydälle, kunhan hion vaan oikeat muodot esille ...

1037692.jpg

Liisalta sain hyviä muotteja, joiden avulla tuli vähän tasalaatuisempaa tavaraa.

Kerhoswapissa sain Kirsiltä ruokapaketteja: mm. keksejä ja popcorneja. Oma swappipakettini sisälsi pari hattua: villakankaasta silitysraudalla huovutettu hattu ja virkattu kesähattu (ei kuvia - kun ei muista ottaa). Hatut taisivat päätys kerhon toiselle Kirsille (ja on vielä kolmaskin Kirsi ...).