Minä ja moni muu kävi Tamperella Taikasormet - kädentaitomessuilla. Tuttuja tapasin ja tein hankintoja kuten niiiin monet muut:

Yläreunassa vasemmalla Wooperin pöydästä hankittu kannu. On keräilyhankinta, saapa nähdä minkälainen kokoelmasta muodostuu.

Alareunassa vasemmalla listoja Sinikan ja Mirkan pöydästä.

Pienessä kuvassa on kaksi pientä pussillista ohutta silkkinauhaa Doloreksen pöydästä. Nämä eivät vie paljoa tilaa, vaikkei niitä silkkikirjontatyynyjä tulisi heti tehtyäkään. :-)

Yläreunassa oikealla Sinikalta saamani vaihtotavarat, hylsyjä ja kiva avattava kuusi, johon saa sisälle vaikkapa valot.

Keskellä Nukkekoti- ja lelun pöydästä hankittu vesiallas. Tämä on heräteostos, mutta aina monta kertaa olen tälläisen meinannut tilata tai ostaa eli siten ihan tarpeellinen hankinta.

Nämä huonekalut oli edellisen pöydän vieressä, mutta en minä niitä huomannut. Minna huomasi nämä ja niinpä sain hienon hyllykön johonkin (?) tulevaan rojektiin. Hyllykössä on siis tuo klaffipöytä auki ja laatikot avautuvat myös. Pesuallas saattaa sopia BlueBoxiin ... Olikos tämä sitten Mirjan pöytä, kun vieressä oli aivan mahtavia herkkuja, suklaakakkuja ja sen semmoista ... ja joita siis en ostanut, kun mullahan on Pieni Sulkaakirja, josta voin tehdä leivonnaiset itse.  :-)

Kaiken alla on Hannalta hankkimani kolme nukkislehteä, näiden hinnalla olisi saanut yhden uuden ja mullehan nämä ovat uusia.

Eikä tässä vielä kaikki: kerkesin kiertään myös kirppareita ja löysinkin yhdestä pöydästä tälläisiä. Nämäkin tulevat aivan ilmeisesti johonkin tulevaan rojektiin. Taitavat olla Lundby-kokoa (allas ainakin) tai pienempää kuten messuilta hankkimani lipastokin. Mutta kun halavalla saa ja näin nättejä - varsinkin tuo klaffilipasto, siinä on vihreällä huovalla päällystetty kirjoitusalustakin ...