Eilenhän ne Lahden miniatyyrimarkkinat sitten olivat. Ensimmästä kertaa olin myyntipuolelle, ja sehän oli kivaa!

Ykköstavoittenahan oli saada myytyä omia ylimääräsiä romppeita siten, että tulisi bensarahat tienattua. Tavoite tuli saavutettua ja sain käydä 'tuotoilla' jopa ostoksilla. :-) Ostoskierroksella tapani mukaan myös hypistelin tavaroita, jotka haluaisin ostaa, mutta sitten joskus ...

Todella mukava oli myös jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Erityiskiitos Heidille ja äidilleen mahtavasta markkinaseurasta!  Ensi vuonna sitten uudelleen ... toisaalta siinä on vaan se pulma, että mulla ei ole enää kauheasti noita 'kirppistavaroita' ellen sitten osta lisää ... ja niistähän minä yritin päästä eroon. Pitää varmaan aloittaa omien töiden teko heti ettei ole ihan myyntipöytä.

Kiitos Päijät-Hämeen nukkekotiyhdistykselle järjestelyistä ja Hannaa lainaten: Kasvakoot vaan!  

Ja tässä ostokset: koristemaljat on Wooperilta, pienet kukka-ainekset Katilta, tennisvarusteet Lailalta, muiden myyjien nimet jäi ottamatta ylös. Lisäksi ostin viiluja, jotka on jo varastoitu. Vihreältä nallelta kävin kysymässä kolme kertaa, ennenkuin olin varma, että se haluaa meille. Se halusi myös pari kaveria mukaansa :-)

1244387562_img-d41d8cd98f00b204e9800998e