Nkpiirin elokuun vaihdon aiheena oli kengät. Aika vaikea, tiesin jo etukäteen. Mutta haasteitahan on oltava :-)

Olin suunnitellut tekeväni kumppareita massasta, mutta hyvätkään suunnitelmat eivät auttaneet. Mulla on varmaan sellaisia massoja, joissa ei ole sisällä kumppareita ...

Tuhertamisen jälkeen kaivoin nahkat esiin ja yritin kunnianhimoisesti tehdä saapikaita. Eipä ollutkaan helppoa! Parin tunnin ähellyksen jälkeen kokeilin tehdä sandaalit, ja jipii - onnistui! 'Suutuspäissäni' tein vaihtoon sandaaleita kahdet parit: toiset arkikäyttöön ja varsinkun nuo valkoiset vähän kimaltelevat juhlakäyttöön. Eihän nuokaan mitään hienoja ole, mutta kenkiä nyt kuitenkin.

Tämmöistä tuli paluupostissa: Jennalta kumpparit (varmaan sullakin on massa sellaisia, joissa ei ole kumppareita sisällä?), Marilta tohvelit kenkäkaupan kassissa ja silkkipaperilla vuoratussa laatikossa sekä Riikalta Tilda-kassissa nahkasandaalit. Yleensä emolle laitellaan lahjuksia, mutta tällä kertaa myös emolta tuli kukkamateriaalia. Vai saakohan noista jotkut modernit kengät - tämä kengänteko kun ei ole oikein hallinnassa ... Kiitos kaikille!