Osallistuminen arvontaan on siis loppunut. Itse arvonta järjestetään maanantai-iltana johonkin aikaan. Pitää kysyä viralliselta valvojalta, mikä on sopivin aika.

Perjantainan sain lakuja Hienoja, KIITOS Liiolii . Minusta lakut ovat luonnossa vielä aidomman näköisiä kuin kuvassa ja niitä voisi luulla oikeasti syötäviksi.

Olin suunnitellut askarteluviikonloppua, mutta toisin kävi. Univelka nukutti lauantaina 10:neen (!) saakka ja päivä hurahtikin sitten kaikenlaisissa menoissa. Myös sunnuntai meni lähes ilman askarteluja, vain pienet joulutavarat sain pakattua pois odottamaan ensi joulua. Niitä olikin yllättävän paljon, kiitos kaikkien vaihtokavereiden! Tänään on 1:1-koristeiden vuoro.

Kuvien ottamista ja laittamista tänne hankaloittaa kyllä suunnattomasti temppuileva digikamera. Vaikka akut on juuri ladattu, niillä saa otettua joskus vain yhden kuvan ja sitten alkaa uusi lataus, joka kestää useita tunteja. Vian korjaaminen maksaisi vähintäänkin saman kun uusi kamera, joten tuskin vanhaa korjataan. Ostetaan uusi. Kunhan keretään. Kummallista on, että normaaleilla paristoilla kamera toimii kaikkein parhaiten ja pisimpään.