Eli olinhan minäkin siellä Vanhalla Nukke- ja nallemarkkinoilla marraskuun viimeisenä sunnuntaina. Kiva reissu. Juttelua tuttujen kanssa ja ostoksia. Tosin ostosten kanssa pysyin ihan kohtuudessa. Osaltaan se johtui siitä, että olin Nukkekotiyhdistyksen ongintapisteessä kaksi tuntia. Siinä kerkesi miettiä vähän tarkemmin mitä kaikken vähiten ei tarvitse. :-)

Tellulta tein suurimmat ostokset ja sain lisäksi pari 'romupussia'. Tosi kivoja löytöjä noissa pusseissa! Kiitos!

Lisäksi ostin yhden arvan itsekin ja sain pienen vauvanuken. Se on mennyt johonkin nukkumaan, kun en sitä enää löytänyt kuviin. Myöskin Nukkelan pöydästä ostamani saviruukut ovat säilöytyneet oikein hyvin. Niin ja Railin pöydästä ostin luudan ja luuta-ainesta - nekin on oikein hyvässä tallessa.

Ostokset markkinoilta: Krissen Dolores-kaupasta pitsiä ja nauhaa, näitä kun ei voi olla liikaa. Leivokset ja ruukku pöydästä, jonka myyjää en muista, loput ostokset Tellulta.

Millimarin vinkistä kävin myös Stockmanilla. Joulukoristeeksi tarkoitettu herkkutarjotin. Mihinkähän tämän laittaisi? Mutta ehdottomasti pakollinen hankinta! Tässä yksilössä ei muuten ole tuossa keskimmäisessä kerroksessa vihreää hilettä ja ne leivokset näyttääkin aika aidoilta. :-)