Ja sitten Yahoon Nuket -listalaisten synttäripaketteihin ...

Tealta.jpg

Tealta sain ihanan värisen päiväpeitteen, kaksi tyynyä ja tylliä sekä tuikkutelineet ja kukka-asetelman seinälle sekä enkelipatsaan.

Saana.jpg

Saanan paketissa oli kahdet helmet, hajuvesipulloja, kakkuja syötäväksi, korillinen nallekonfletteja, askartelukuvioita, ruusu ja aivan ihana nallekortti.

RiittaV.jpg

Riitalta sain todella koristeellisen hatun, taulun, fleesehuovan, printin, helmiä, lasikuulan, porokonfletteja sekä tuollaista 'muovilasia'. Ja suloinen kortti, kisu-sellainen tälläkertaa.

Pialta.jpg

Pialta tuli iso pussillinen erikokoisia ja -näköisiä helmiä, vaaleanpunaisia ruusuja ja vihermatskuja, leikkuulauta ja veitsi, sekä kisukokoelman uusi jäsen.

PaiviT.jpg

Päivin paketissa oli roimasti vaaleanpunaista: korusetti ja nameja purkissa, myös sininen paketointikangas oli sidottu vaaleanpunaisella nauhalla. Lisäksi Päivi oli tehnyt leikkuulaudan, veitsen ja kaksi purkillista hunajaa (itse annoinkin juuri kaikki omat hunajapurkkini ruokakomerovaihtoon).

Nanna.jpg

Nannalta sain kangasta ja keltaisia nappeja sekä terveellistä syötävää: porkkanoita, kananmunia ja kahta lajia leipää. Kananmunat olivat ihanassa saviastiassa. Lisäksi paketissa oli vihermateriaalia ja kivoja printtejä.

Maria_M.jpg

Marian paketti tuo kyllä mieleen kesän (lasken muuten jo päiviä kesään)! Pyyheliinapeitto taattua Marian laatua ja ihan älyttömän suloinen Muumimuki! Pyyheliinapeiton suojana oli muuten hieno Beatles-kortti. Ja kuva on kyllä luvattoman huono, eihän tuosta mukistakaan saa mitään selvää ... :-( Täällähän muki onkin paremmin kuvattuna!

Mari_Pikka.jpg

Mari oli tehnyt tarjoiluastian ja siihen omenoita, söpön pienen kannun, kynttilän alustoineen.

Maarit_Leppismummi.jpg

Maaritilta tuli paljon materiaaleja: se, miten hienoja nuo helmet on, ei oikein näy kuvassa. Moni helmi on ihan suoraan nukkekodin taidemaljakko. Maarit oli tehnyt myös ruusuasetelman maljakkoon.

Lissulta.jpg

Lissun paketissa oli laskosverho, keittiöessu ja kapusta, krassi sekä kangasta, pitsiä ja tikkari (jota syön tätä kirjoittaessa, nam).

JohannaL.jpg

Johannan paketissa oli puuhelmiä ja kalahelmiä, vaaleanpunaista ruutunauhaa, nättiä pitsiä iso rulla sekä enkelikonfletteja.  

Helilta.jpg

Heli oli tehnyt peilin (tämä oli odotettu lahja). Lisäksi paketissa oli kissaihmiselle kissataidessa, puuhelmiä, ihanan ruskeaa nauhaa ja kangasta.

Hanna_m.jpg

Hanna M:n paketista avautui hienoja itse tehtyjä astioita ja syksyinen krassi.

Hanna_H.jpg

Hanna H:n paketista taasen paljastui nahkalaukku ja lompakko, pitsiliina, jouluinen krassi ja kääreenä viininpunaista kangasta. Enkelikuva kortissa on kaunis, saisikohan tuosta tehtyä taulun ...

Anitalta.jpg

Anita teki synttärilahjaksi minulle laukun, essun ja hajuvesipullon. Laukkuja oli alkuvuodesta ihaillut Anitan blogissa, ja nythän sain sellaisen omaksi. Lisäksi paketissa oli pakkauspapereita nukkekotiin.

Kyllä oli ikimuistoinen syntymäpäivä! Pikkupaketteja oli kiva avata ja niistä paljastui toinen toistaan ihanampia pikkuesineitä.

KIITOS!

Heidiltä tuli siis myös lahja, kiitos Heidi!  

1095382.jpg

Maire laittoi jo toisen lahjan, kun ensimmäisen posti hukkasi :-( Kiitos Maire, joulukoristeita sekä 1:1-kuuseen, että nukkekotiin!

1095394.jpg