Vähän on ollut puuhaa, etten ole kerennyt päivittää näitä kalenteriluukkuasioita. Lauantaina oli joululahjashoppailua ja kerhoa Kuopiossa. Pari päivää on sitten mennyt vähän hiljemmalla vauhdilla, kun kaaduin ja kylkiluut vähän murtuivat. Aika hitaasti on liikuttava ja oikeassa kädessä on pientä liikerajotetta. Koko päivän olen näitäkin kuvia tänne lataillut, kun välillä tarttee levätä :-)

No mutta tässä nämä joulukalenteriasiat:

Päiviltä hieno viimeistelty postilaatikko (12. pv), laatikko muistoille (13 pv.), korkkipohjainen muistitaulu (14. pv)

Britalta korillinen leipiä  ja pullia (12. pv), keittiön apujakkara (13. pv), aivan ihana kakkuvuoka (14. pv). (Ahaa! - tuleekin aika paljon keittiötavaraa :-) )

Liisalta hienon hieno matto (12.pv), sänky petivaatteineen (13. pv), maljakko kukkineen ja pikkuleipiä sekä silkkistä nauhaa vaikkapa liinaksi (14. pv).

Millimarilta korkkimattoa (12 pv), puiset syömäpuikot (13. pv), säkkiainesta (14.pv)

Blogien parivaihdosta Marjalta hieno seinävaate (12 pv.). Ihastelin tätä jo aiemmin blogissa ja nyt sain tälläisen omaksi! Lisäksi tuli vielä sievä enkeliseinäkoriste ja piparimuotti. Kiitos!

Tiinalta tuli vaihdossa hieno pikkujakkara, puuhelmiä ja pienenpieniä mustia helmiä. Kiitos!

Aadalta upea puutarha-asetelma. Kun vaan tuon ruukun maalaa, niin tämä on valmis laitettavaksi johonkin boksiin. Kiitos!